APK keuring in Hillegom

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Detcars bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Hillegom. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Vakgarage Detcars is RDW erkend en BOVAG lid. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om uw auto te keuren. 

APK bij Vakgarage Detcars

Bij Vakgarage Detcars is uw APK gratis* in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Detcars uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. 

Er zijn weinig garages in Hillegom die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Hillegom en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

* Dit is exclusief RDW afmeld kosten.

APK bij Vakgarage Detcars in Hillegom

Bent u woonachtig in Hillegom en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Detcars bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Wij staan garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Marconistraat 33 in Hillegom. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Hillegom maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 0252-531736 of mail naar info@vakgaragedetcars.nl

APK keuring in Hillegom, in de provincie ZH? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage Detcars
Marconistraat 33
2181 AK Hillegom

tel.: 0252-531736
mail: info@vakgaragedetcars.nl